Thursday, 26 July 2012

Senarai Follower Bertuah Yang Dicari

Alhamdulillah, follower bertuah yang dicari telah kutemu. Untuk makluman pemilihan dilakukan menggunakan 2 cara iaitu melalui random.org dan satu lagi adalah pilihan khas juri. Hehe...

Dan pemenangnya jatuh kepada....




Jeng..jeng..jeng...

 Peserta no 94. Cuba check siapakah dia


Peserta pilihan khas juri pulak jatuh kepada ----> Cekidaout

Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa peserta ni dipilih sebagai pilihan khas juri kan? Sebabnya peserta ini telah mengambil inisiatif untuk melakukan lebih dari orang lain. Siap ada pantun (ingat senang nak buat pantun?), gambar dan promosi tentang blogshop ini. Tocey2...

**kepada dua peserta ni, please state your preferred color dalam email nanti. kalau dua-dua nak color sama, saya akan bagi kepada sape yang email dulu**


Dan disebabkan sambutan yang menggalakkan, saya akan menambah 5 lagi hadiah saguhati. Tapi hadiahnya tak seberapa pon.  Pemenang dipilih melalui random.org yer. So, tahniah kepada:


maaf atas kualiti gambar yang kurang memuaskan



Kepada semua pemenang sila emailkan detail berikut ke broochborong@gmail.com
Nama:
Alamat:
No Telefon:

Harap semua berpuas hati dengan keputusan ini. Ada rezeki, InsyaAllah saya akan anjurkan lagi.
Terima kasih.

~Selamat Berpuasa~

15 comments:

  1. tahniah pd pemenang...

    takde luck la kali ni...huhuu

    ReplyDelete
  2. Yeaayyyyy....jiran sepagar kita menang... Yes, yes..!!

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd mereka yg bertuah itu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..terima kasih atas pemilihan ini...Tahniah juga kepada semua pemenang dan peserta yang mengambil bahagian..Insyaallah ada rezeki mana tahu rezeki anda pula lepas ni...Selamat Berpuasa.. :-)

    ReplyDelete
  5. Ya Allah , kiera menang :D . alhamdunillah ,rezeki bulan ramashan , kiera dah send kat emel sys .

    nhe emel kiera : queqieyra@gmail.com

    #kalau tak dapad emel kiera infom kat kiera yea ^^

    ReplyDelete
  6. congrats kepada pemenang... (:

    ReplyDelete
  7. salam .Alhamdulilah,rezeki sebagai Peserta pilihan khas juri...Kpd pengajur,terima kasih.

    Dah htr detail azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki :) terima kasih tuan blog. jap lagi syieda send email :)

    salam ramadhan tuk semua :)

    ReplyDelete
  9. no 1 dear ;-)..ayu dah send detail ;-)

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah .. sayang ramdom.org :) heeee ~
    yuyun dah email :)
    yuyun_9435@yahoo.com ..

    ReplyDelete
  11. Salam.Hadiah dah sampai tghari tadi..terima kasih ya.


    Slmt berbuka puasa juge...

    ReplyDelete
  12. As salam...

    Hadiah dah diterima tengahari semalam "Cantik"...terima kasih banyak-banyak ye. :-)

    Selamat Berpuasa!

    ReplyDelete
  13. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete