Tuesday, 20 November 2012

Hilangkan Stretch Mark Dengan Premium Beautiful

Nak share testimoni seorang kawan yang baru 5 hari pakai PB. Ya, baru 5 HARI! Awesome kan? Betapa hebatnya PB ni! Yang penting kena konsisten, pakai sekurang-kurangnya 8 jam sehari. My friend ni punya la bersungguh-sungguh nak hilangkan stretch mark dia sampaikan tido pon pakai bengkung ajaib PB! No wonder la kesannya dah boleh nampak dalam masa yang singkat.


Sebagai orang perempuan, lebih-lebih lagi seorang isteri bila suami dah mula tegur itu ini kat tubuh badan kita memang kena cari jalan penyelesaian cepat-cepat. Anggap itu sebagai hint suami akan mula pandang pompuan lain kalau kita tak buat apa-apa. Isteri mana sanggup hilang suami kan? Apa salahnya berbelanja sikit untuk kesihatan dan kecantikan diri kita kan? Bukan untuk orang lain pon. Untuk diri sendiri dan suami tercinta jugak. So, apa lagi. Sesiapa berminat nak pakai boleh Call/SMS/Whatsapp:

Umi 0125369925

Jangan tunggu lama..lama..Nanti lama..lama..suami dikebas orang..lalala...
:p

Thursday, 8 November 2012

Bengkung Ajaib a.k.a Doktor Peribadi

Hari ni nak share lagi testimoni pasal Waist Nipper Premium Beautiful aka bengkung ajaib aka doktor peribadi. Banyak naw aka nye yer! Barang bagus banyak gelarannye :)



As for me setiap rumah harus ada sebab bengkung ni bertindak macam doktor peribadi kita. Kalau anak or sesiapa sakit juz baring je atas bengkung ni. InsyaAllah, akan ok. Pengalam saya sendiri ada husband yang kerap gastrik. Kesian tengok dia asyik tak boleh tido malam sebab perut tak selesa. Ditambah dengan demam panas lagi. Bila dah dua tiga hari baru teringat nak suruh dia try bengkung ni. Disebabkan tak muat nak pakai, just mintak dia baring je. Alhamdulillah, malam tu rasa badan dia dah tak panas. Tido malam pon lena je dan paling best senang je nak bangun pagi. Kalau tak bukan main liat nak bangun. Huhu...

Bagi yang penat, selalu rasa sakit-sakit badan pon digalakkan pakai bengkung ni masa tido. Pengalaman saya sendiri bila pakai masa tido, senang sangat nak bangun pagi. Kalau tak malasnye nak bangun. Tambah-tambah hari Isnin. Tapi bila pakai bengkung ni, alarm belum bunyi pon kita dah sedar. Badan rase ringan je. Bayangkan benefitnye. Dah la senang nak bangun pagi, rasa segar, badan sihat, dapat pulak kempiskan perut dan hilangkan stretch mark kulit limau kat perut tu. Cik abang bertambang sayang lagi! Hebat kan?


So,jangan tangguh-tangguh. Takut bila cik abang dah mula pandang pompuan perut kempis, kita yang melopong akhirnya. Berminat boleh PM saya. Pasal payment kita boleh slow talk :)

Call/SMS/Whatsapp
Umi 
0125369925

Monday, 5 November 2012

Bengkung Ajaib - Lelaki Pon Boleh Kurus!

Jangan ingat PB ni untuk kaum wanita je.Orang lelaki pon boleh pakai tau! Salah satu testimoni pengguna yang dah kurus dengan memakai bengkung PB.



Bagi lelaki-lelaki yang rase nak kempiskan bahagian perut tu boleh PM saya yer!
Jangan sampai orang tego perut dah sama dengan isteri yang sedang mengandung 5 bulan yer. Tak mo..tak mo.. Tak macho ok!

Call/SMS/Whatsapp
0125369925

Wednesday, 31 October 2012

Sihat dan Cantik Bersama Premium Beautiful

Hi all. Just to share pengalaman saya memakai korset Premium Beautiful (PB) selama 2 minggu ni. Subahanallah... Tak sangka kesannya boleh dilihat secepat ini. Sebelum ni hanya baca testimoni orang je. Bila alignment sendiri dah lari baru gelabah mencari PB! Seriously bila kita dah pakai, rasa excited sangat nak share dengan orang kelebihan PB ni.


Untuk yang belum tau kelebihan PB ni saya sharekan di bawah:

1. Merupakan PERINTIS / PIONEER kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih dari 15 tahun.

2. Merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana PB sangat berkualiti dan tahan lama. Thats why PB dapat pengiktirafan
SUPERBRAND.

3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.

4. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah. Dah banyak testimoni pesakit barah yang sembuh selepas pemakaian PB dengan izin Allah. Dah sihat, nampak cantik pulak. Tak ke best tu?

5. Kecanggihan teknologi datang dari 3 buah negara maju:

a) Amerika SyarikatJahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. Sebab tu PB ni pakai bertahun-tahun pon takkan regang.

b) GermanyFabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.

c) JapanTeknologi Far Infra Red (F.I.R)

6. Life Time Warranty - bermaksud kalau ada kerosakan korset anda akan direpair secara PERCUMA!


Bagi saya setiap wanita HARUS memiliki korset PB ni untuk kesihatan sebab kita tak tau bila sel kanser yang ada dalam badan kita ni akan di aktifkan. Jadi lebih baik mencegah dari berubat kan? PB sekarang bukan lagi dikategorikan sebagai barangan mewah. Tetapi boleh dikategorikan sebagai barangan keperluan setiap wanita! 

For those yang berminat untuk memiliki set PB ni, boleh hubungi saya.

Call/SMS/Whatsapp
Umi
012-5369925

Ansuran bulanan secara 'cash installment' can be arrange.
Wait NO MORE! Book your PB NOW!

Thursday, 26 July 2012

Senarai Follower Bertuah Yang Dicari

Alhamdulillah, follower bertuah yang dicari telah kutemu. Untuk makluman pemilihan dilakukan menggunakan 2 cara iaitu melalui random.org dan satu lagi adalah pilihan khas juri. Hehe...

Dan pemenangnya jatuh kepada....




Jeng..jeng..jeng...

 Peserta no 94. Cuba check siapakah dia


Peserta pilihan khas juri pulak jatuh kepada ----> Cekidaout

Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa peserta ni dipilih sebagai pilihan khas juri kan? Sebabnya peserta ini telah mengambil inisiatif untuk melakukan lebih dari orang lain. Siap ada pantun (ingat senang nak buat pantun?), gambar dan promosi tentang blogshop ini. Tocey2...

**kepada dua peserta ni, please state your preferred color dalam email nanti. kalau dua-dua nak color sama, saya akan bagi kepada sape yang email dulu**


Dan disebabkan sambutan yang menggalakkan, saya akan menambah 5 lagi hadiah saguhati. Tapi hadiahnya tak seberapa pon.  Pemenang dipilih melalui random.org yer. So, tahniah kepada:


maaf atas kualiti gambar yang kurang memuaskan



Kepada semua pemenang sila emailkan detail berikut ke broochborong@gmail.com
Nama:
Alamat:
No Telefon:

Harap semua berpuas hati dengan keputusan ini. Ada rezeki, InsyaAllah saya akan anjurkan lagi.
Terima kasih.

~Selamat Berpuasa~

Wednesday, 25 July 2012

Senarai Peserta GA: Sayakah Follower Bertuah Itu?

Hi all. Untuk makluman saya dah dapat beg seperti yang dijanjikan. Itu pon puas mengejar. Sorry sebab terpaksa menunggu lama yer. Di sini saya senaraikan peserta yang dah join untuk memudahkan pemilihan pemenang.

1. http://arelinayu.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
2. http://nufanwhatever.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
3. http://nanakimie.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
4. http://zero6september.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
5. http://nufanwhatever.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
6. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
7. http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
8.http://sukahati-fieda.blogspot.com/2012/06/hadiah-untuk-follower-bertuah.html
9.http://iralone09.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
10.http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
11.http://nyueyien.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
12.http://afiman81.blogspot.com/2012/06/hadiah-untuk-follower-bertuah.html
13.http://suhadarazman.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
14.http://siyanaromly.blogspot.com/2012/06/sayakah-followers-bertuah-itu.html
15.http://sayangkuzie.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
16.http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

17.http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
18.http://umikasum.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
19.http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/hadiah-untuk-follower-bertuah.html
20.http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
21.http://yuyunsibuncit.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
22.http://lilyerliyani.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html?
23.http://farraprincess.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
24.http://farzly.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
25.http://iylarahim.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
26.http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
27.http://ieedaz.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
28.http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah.html
29.http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
30.http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
31.http://nurainin-sofia.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
32.http://mun-rah.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
33.http://selokbelokhidup.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
34.http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
35.http://cik-tom.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
36.http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
37.http://ceritacomotakudandia.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
38.http://lynnlinda.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
39.http://littlesistt.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
40.http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
41.http://nasyaahmad-storyoflife.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
42.http://hazirahramli.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
43.http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
44.http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/06/hadiah-untuk-follower-bertuah.html
45.http://iekalife1990.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
46.http://storyofrynna.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
47.http://duanmizastory.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
48.http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
49.http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
50.http://mrsfeez.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
51.http://rafflikes.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
52.http://maktihnana.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
53.http://akubencihitam.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
54.http://ciksaracomot.blogspot.com/2012/06/segmen-sayakah-follower-bertuah-itu-by.html
55.http://nanodhirora.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
56.http://dia-honey.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
57.http://greenonepiece.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
58.http://dzuletz.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
59.http://noorazeana.blogspot.com/2012/06/contest-sayakah-follower-bertuah-itu.html
60.http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
61.http://nanameer-patrickstar.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
62.http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2012/06/sayakan-follower-bertuah-itu.html
63.http://secretkpopblog.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
64.http://dayang73.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
65.http://nonasani.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
66.http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
67.http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
68.http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
69.http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
70.http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
71.http://appleshera.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
72.http://lovebubbling.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
73.http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
74.http://kamizatie.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
75.http://silentmodeon.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
76.http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
77.http://yanafazlyana.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
78.http://zieramaru.blogspot.com/2012/06/sayakah-f0ll0wer-bertuah-itu.html
79.http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
80.http://nonaswc.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
81.http://silenceprovince.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
82.http://tempedansambalkicap.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
83.http://www.pakciklie.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
84.http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
85.http://saranghaeislove.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
86.http://maszull.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
87.http://yanayoni.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
88.http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
89.http://nananadya.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
90.http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
91.http://ummiimandancgl.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
92.http://dairisally.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
93.http://starfleet2208.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
94.http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/06/segmen-sayakah-follower-bertuah-itu.html
95.http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/06/segmen-sayakah-follower-bertuah-itu.html
96.http://esmeda.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
97.http://hadifar-fyda.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
98.http://cahayanurqasih.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
99.http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
100.http://25april2011.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
101.http://kotakhadiahdhia.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
102.http://numberoneofsyaa.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
103.http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
104.http://iniblogecha.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
105.http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
106.http://pensildanbukunota.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
107.http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
108.http://mirastartstotalk.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
109.http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
110.http://happymonstergendut.blogspot.com/2012/06/siapakah-follower-yang-bertuah-itu.html
111.http://pinkbutterfly-deqscha.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
112.http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
113.http://faulinanina.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html
114.http://munchy-love.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
115.http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
116.http://hafiz369.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
117.http://nanaaff.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
118.http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
119.http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
120.http://mynameisginger.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
121.http://dieksha.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
122.http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
123.http://thelegendofmerepek.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
124.http://hanielovecontestgiveaway.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
125.http://fafazukri.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
126.http://bintanghatygiveaway.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
127.http://afarza-thestory.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html
128.http://ibelieveicando.blogspot.com/2012/07/sayakah-follower-bertuah-itu.html

Sorry sebab tak buat link ye. Saya akan umumkan pemenang secepat mungkin. Terima kasih kerana sudi menunggu dengan sabar.

Thursday, 19 July 2012

Pengumuman Kepada Peserta GA:Sayakah Follower Bertuah Itu

First of all thanks to all yang sudi join. Tak sangka sambutan sangat-sangat menggalakkan. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu siapakah pemenangnya kan since esok dah tarikh tutupnya. 

Tapi saya ada berita yang kurang baik sikit untuk di maklumkan. Hadiah mungkin terpaksa ditukar kerana sehingga hari ini saya belum mendapat bag yang di order. Untuk makluman beg tu saya beli melalui myDeal. Sebelum ni dah banyak barang saya beli kat situ. Tapi tak de masalah pon. Belian yang satu ni pulak yang bermasalah. Dah sebulan lebih saya beli tapi barang tak sampai-sampai. Email dan SMS kepada supplier tu tak terkira dah. Bila email supplier cakap barang akan sampai paling lewat 20 Julai. Sebab tu saya ubah tarikh tutup dari 30 Jun ke 20 Julai dengan harapan beg tu akan sampai pada tarikh yang dijanjikan. Tapi hampa.

So, sekarang kalau tak dapat beg tu dalam minggu depan saya akan tukar ke beg lain or hadiah lain. Kepada sesiapa yang masih lagi berminat harap dapat tingglkan komen yer!

Sorry for the inconvenience.

Tuesday, 10 July 2012

Thank You!

1 sold to Mr Q, Wangsa Maju
1 sold to Syazni, Taman Melawati. Sorry dear sesat2 cari Klang Gate tu.

CLICK HERE to order 

Happy Shopping!

Monday, 18 June 2012

Hadiah Untuk Follower Bertuah

Hi all,

Pencarian follower bertuah masih lagi berjalan. Hadiah misteri dah jadi tak misteri sebab we are proud to present the prize. Jeng...jeng...jeng...

Hadiahnya adalah 1 unit Korean Made 3-Way Foldable Bag from The Code Trading untuk 2 follower bertuah!

Copy gambar di atas dan letakkan dalam entry anda



Color available ialah Hot Pink & Blue

Cara untuk join:
1. Follow blog Brooch Wholesaler
2. Buat entry Sayakah Follower Bertuah itu?
3. Copy gambar yang first
4. Tag 3 rakan anda
5. Tinggalkan link korang pada ruangan komen supaya senang dijejak

Senang kan? Jom Follow n Menang!
*sila tinggalkan id follower anda supaya senang di trace.we found that ada yg join tp tak follow. so penyertaan itu tidak dikira yer!*

Sebab ada yang tanya bila tarikh tutup, so we've decided that the closing date is as below:  
Tarikh tutup: 30 Jun 2012 Dilanjutkan sehingga 20 Julai 2012 @ 11:59pm
Updated on 20 Jun 2012

Friday, 15 June 2012

English Cotton Stock Clearance Sale

English cotton stock clearance sale


PD01 - Available
PD02 - Available
PD03 - Available
PD04 - Available 
RM68/pcs (include postage)
Maklumat lanjut sila SMS ke 0125369925 for fast reply

Happy Shopping!

Thursday, 14 June 2012

Promosi Catalyst VCO Softgel & Collagen

Promosi pembukaan
Jimat RM3.90 untuk pembelian VCO Softgel dan Collgen!
Beli set kombo dan jimat RM9.80!


CATALYST VCO SOFTGEL (CAPSULE)
RM 36.00 (Semenanjung)
RM 40.00 (Sabah & Sarawak)
60 capsule/bottle
CATALYST COLLAGEN
RM 56.00 (Semenanjung)
RM 62.00 (Sabah & Sarawak)
3g x 15 sachet


Set Kombo (Jimat RM9.80!)
1 CATALYST VCO SOFTGEL + 1 CATALYST COLLAGEN
RM 90.00 (Semenanjung)
RM 100.00 (Sabah & Sarawak)

Postage Charges:
RM6.00 (Semenanjung)
RM 8.00 (Sabah&Sarawak)
Promosi sehingga 30 Jun 2012!

Monday, 11 June 2012

Women's Apparel

New item available. Ready stock! 
Only 1pcs available per item! Hurry... Grab it NOW!

Maxi Dress Yellow ~ sweet like Lisa Surihani!
Price: RM64 (without cardigan)
Size : Free
Material : Cotton
Length : 147cm
Bust : 72cm ~ 112cm
Waist : 66cm ~ 100cm

Maxi Dress Black
Price: RM64
Size : Free
Material : Cotton
Length : 147cm
Bust : 72cm ~ 112cm
Waist : 66cm ~ 100cm


Sexy U Neck Jumpsuit Black
Price: RM60
Size : Free
Material : Knitted Cotton
Length : 135cm
Bust : 70cm ~ 104cm
Waist : 50cm ~ 94cm
Hip : 78cm ~ 120cm
Other : With Rope

V Neck Maxi Dress Black
 Price: RM60
Size : Free
Material : Cotton
Length : 118cm (With Strap)
Bust : 60cm ~ 126cm
Waist : 60cm ~ 114cm

 Trendy Long Sleeves - Brown
Price: RM55
Size : Free
Material : Cotton
Shoulder : 37cm
Sleeves : 54cm
Length : 76cm
Bust : 76cm ~ 128cm
Waist : 62cm ~ 98cm


Ruffle Top Purple
 Price: RM45
Size : Free
Material : Cotton
Shoulder : 38cm
Sleeves : 41cm
Length : 61cm
Bust : 80cm ~ 120cm


 Ruffle Top Black
Price: RM45
Size : Free
Material : Cotton
Shoulder : 38cm
Sleeves : 41cm
Length : 61cm
Bust : 80cm ~ 120cm
Couple Tee - Pink

Price: RM62
Size : Free
Material : Cotton
Man : Shoulder 42cm, Sleeves 17cm, Length 68cm, Bust 96cm ~ 140cm
Women : Shoulder 35cm, Sleeves 17cm, Length 60cm, Bust 84cm ~ 120cm
All price quoted exclude postage. Please add RM6 for postage.
Email to broochborong@gmail.com to place order. SMS to 0125369925 after email for fast reply. 
Invoice & payment method will be send via email.

Happy Shopping!

Follow Us & Win A Mystery Gift!

Hi all.

Sempena pembukaan BlogShop ini, kami akan memberikan hadiah misteri kepada Follower ke-20 dan ke-40 bertuah. Follower ke berapa dirahsiakan bagi menyuntik elemen suspen.


 Just follow dan tinggalkan jejak anda, ok!

Cara Beli Runcit Pada Harga Borong

Bagi yang berminat untuk membeli secara runcit tetapi inginkan harga borong, anda boleh mix semua design yang ada asalkan jumlahnya cukup 10 pcs. Walaupon anda hanya beli satu pcs untuk satu design, anda layak membeli dengan harga borong untuk 10pcs! 

Kalau rasa anda sorang tak terpakai sampai 10, boleh share dengan kawan-kawan supaya jumlahnye cukup 10. Senang dan menguntungkan, kan?

Happy Shopping!

Saturday, 9 June 2012

Jenis-jenis Gemstones


Brooch Jurai Gemstone

New-hot-selling fast design!
Updated on 12/06/2012

Code BG01 - BG022
Harga Runcit: RM6/PCS
Harga Borong:
10pcs: RM3.80/PCS
> 20pcs: RM3.40/PCS
BG01-SOLD OUT!
BG02-SOLD OUT!

BG05-SLD OUT!
BG06-SOLD OUT!
BG07-SOLD OUT!
BG10-SOLD OUT!
BG012-SOLD OUT!
BG013-SOLD OUT!
BG014- SOLD OUT!
BG015-SOLD OUT!
BG016-SOLD OUT!
BG017-SOLD OUT!
BG018-SOLD OUT!
BG020-SOLD OUT!

BG021-SOLD OUT!
BG022-SOLD OUT!

Cara tempahan:

1. Emailkan ke broochborong@gmail.com dengan Subjek: Order Placement
2. Nyatakan maklumat seperti berikut:
NAMA:
ALAMAT:
NO TELEFON:
KOD & KUANTITI:
3. Tunggu maklumbalas status item sama ada available/tidak
4. Sekiranya available invois dan cara pembayaran akan dihantar melalui email
5. Masa penghantaran dalam tempoh 1-3 hari bekerja

Caj Penghantaran (Pos Laju):
Semenanjung:
Kurang 1kg: RM6
Lebih 1kg: RM7/kg

Sabah/Serawak:
Kurang 1kg: RM8
Lebih 1kg: RM9/kg

**Serious Buyer ONLY!!**

Brooch Jurai

Code BP01-BP021
Harga Runcit: RM3.50/pcs
Harga Borong: 
10PCS: RM2.50/PCS
>20PCS: RM2.00/PCS

Bagi pembelian 10pcs ke atas warna akan dicampur (akan ada semua warna)
Boleh campur design

BP01- Light Purple
BP02- Warna sebenar adalah seperti warna bujur di sebelah. Warna berbeza due to lighting

 
BP05 - SOLD OUT

  
BP014 - SOLD OUT

BP021-SOLD OUT!

Other colors:

Code BK01 & BK02
Harga Runcit: RM5.00/pcs
Harga Borong:
 10PCS: RM3.50/PCS
>10PCS: RM3.00/PCS

BK01 - SOLD OUT!
BK02 - SOLD OUT!

More color available

Cara tempahan:
1. Emailkan ke broochborong@gmail.com dengan Subjek: Order Placement
2. Nyatakan maklumat seperti berikut:
NAMA:
ALAMAT:
NO TELEFON:
KOD & KUANTITI:
3. Tunggu maklumbalas status item sama ada available/tidak
4. Sekiranya available invois dan cara pembayaran akan dihantar melalui email
5. Masa penghantaran dalam tempoh 1-3 hari bekerja

Caj Penghantaran (Pos Laju):
Semenanjung:
Kurang 1kg: RM6
Lebih 1kg: RM7/kg

Sabah/Serawak:
Kurang 1kg: RM8
Lebih 1kg: RM9/kg

**Serious Buyer ONLY!!**

Tilam & Bantal Sejuk Bayi

Sesuai digunakan oleh baby semasa demam atau semasa cuaca panas
Bagi rumah yang takde air-cond pon boleh guna supaya baby dapat tidur dengan selesa
Cecair di dalamnya merupakan air garam bukit dan herba
Ia membolehkan tilam kekal sejuk sepanjang masa
Berfungsi seperti Cool Fever

Tilam Sejuk
Saiz: 135cm x 9cm
Berat: 10kg ++
Harga: RM 45/unit



Bantal Sejuk
Saiz: 13cm x 8cm
Berat: 1.8kg ++
Harga: RM 15/unit

  

Set Tilam & Bantal
Harga:RM52


Hanya COD diterima kerana caj penghantaran mahal sebab berat
Caj penghantaran secara COD: KL & Ulu Klang RM10, Putrajaya RM15

Cara tempahan:
1. Emailkan maklumat berikut ke broochborong@gmail.com 
Nama: 
No. Tel:
Preferred Item: Tilam/Bantal/Set
COD Area:
2. Saya akan reply status sama ada stok available atau tidak
3. Sekiranya available invois dan cara pembayaran akan dihantar selepas order diterima.
4. Masa penghantaran perlu dipersetujui oleh kedua-dua belah pihak
Harap maklum

**Serious Buyer ONLY!**