Thursday, 19 July 2012

Pengumuman Kepada Peserta GA:Sayakah Follower Bertuah Itu

First of all thanks to all yang sudi join. Tak sangka sambutan sangat-sangat menggalakkan. Mesti ramai yang tertunggu-tunggu siapakah pemenangnya kan since esok dah tarikh tutupnya. 

Tapi saya ada berita yang kurang baik sikit untuk di maklumkan. Hadiah mungkin terpaksa ditukar kerana sehingga hari ini saya belum mendapat bag yang di order. Untuk makluman beg tu saya beli melalui myDeal. Sebelum ni dah banyak barang saya beli kat situ. Tapi tak de masalah pon. Belian yang satu ni pulak yang bermasalah. Dah sebulan lebih saya beli tapi barang tak sampai-sampai. Email dan SMS kepada supplier tu tak terkira dah. Bila email supplier cakap barang akan sampai paling lewat 20 Julai. Sebab tu saya ubah tarikh tutup dari 30 Jun ke 20 Julai dengan harapan beg tu akan sampai pada tarikh yang dijanjikan. Tapi hampa.

So, sekarang kalau tak dapat beg tu dalam minggu depan saya akan tukar ke beg lain or hadiah lain. Kepada sesiapa yang masih lagi berminat harap dapat tingglkan komen yer!

Sorry for the inconvenience.

21 comments:

  1. dear, takpela..kite hanya mampu merancang kan, hadiah apepun tak kesah la..yg penting kami join dan support kengkawan nye give away..:) so xmau sedih2 eh..we ouls faham punyer!

    ReplyDelete
  2. xde masalah bg ibu...jnji semua berjln lncar..:)

    ReplyDelete
  3. dear! tidak mengapa.. harap segala urusan awak berjalan lancar selepas ini.

    ReplyDelete
  4. xkisah la...hope nyue bertuah :)

    ReplyDelete
  5. tak ada mslh syg.. kyra ok je..hehe :)

    ReplyDelete
  6. As salam CikPuan,

    Terima kasih sb sudi jenguk blog sy... Yg gambar line dilangit tu sbnrnye hasil dr gambar yg diambil dr dlm kereta... dlm perjalanan balik sempat snap dr dlm kereta shj :))

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. ok je tuh :) hope bertuah la :)

    ReplyDelete
  8. its ok la.. :) xkisah pon... alhmdulilah sbb dpt smbutan...

    ReplyDelete
  9. hope bertuah :) biar lambat asal dapat :) hehehehehe :DD

    ReplyDelete
  10. Xkisah pon apa pun hadiahnya klu ada rezeki menang larrrr...:D

    ReplyDelete
  11. its okay.. ape2 pun happy bersegment.. hihihi

    ReplyDelete
  12. ok jer..hope bertuah la saya :))

    ReplyDelete
  13. x per la..tp beg tu cantik sgt..

    ReplyDelete
  14. farie berminat lagi nak join. :)

    ReplyDelete
  15. siapalah agaknya follower yang sangat bertuah itu

    ReplyDelete